måndag 4 augusti 2008

4 Augusti


om tre dagar åker jag ner till malmö igen. en portion halvångest tack. i och för sig ganska stressad över att jag måste måste börja köra bil igen. om jag är duktig går jag dit innan jag börjar jobba på fredagen.. eeh.

jag har köpt för mycket kläder (och skor) så jag kommer inte få plats i väskan ner. jag undrar iof varför jag tog med vissa plagg, en del har jag inte använt alls. men å jag är så kär i mina nya lila skor och jeansen känns jäkligt bra, fast jag har lite lite ångest över att dom ska töja sig en halv storlek så jag kanske borde ha bytt ner mig två storlekar egentligen.. man ska nog inte köpa jeans när det är 30 grader varmt i skuggan och hela kroppen sväller upp.

det var maskerad i lördags och vi var bönder och bonnjäntor, jag med fräknar, två tofsar och rutig klänning. det var folköl, halm och potatis, ett par kossor och en engels fågelskrämma som soff-surfade.

sen dess har det regnat som om det inte fanns en morgondag, för att citera lizis.
jag behövde verkligen en 0 knops dag, så mina planer om att besöka bibl och köpa klädfärgningsfärg (ett par andra byxor jag köpte fanns bara i vitt men hey) blev inte genomförda (tack regnstormen!). fick lite lätt ångest när j hängde på min axel halv åtta och ville sova, skiftjobb in my hjärta, så jag slängde mig ner till anis (tänker kalla dig så nu!) och socialiserade mig. förutseende som jag är, viste jag dessutom att när jag kom hem igen skulle jag sitta här och ha tråkigt och dipp och morötter har lixsom hägrat ett tag, så jag förberedde! lätt att skala och stava morötter en meter från nån som sover.. men roligt, morotsstavarna känndes lite fadda i smaken och lite sladdriga så jag satte dom i ett glas vatten för att se om det skulle hjälpa, och kul att dom har typ växt till dubbla storleken! jag borde haft en före och efter bild.. resten av dagen, typ mellan vaknade och j ville sova, blev bara, i timtal :

rollercoaster tycoon 2

Inga kommentarer: