söndag 14 september 2008

14 September


bästa helgen sen liseberg.
satt upp ett tyg på väggen, ett tyg som är mycket jag enligt j och m. gjort min ramvägg i ny tappning, försökt sätta upp gardinerna men enligt js bedömning behövs det nog en borr. satt upp mina polaroider. lagade Familjereceptet och lyckades. såg dumaktion och somnade. sov länge. socialiserade inte. vilket faktiskt inte kändes dåligt. utan bara väldigt skönt att slippa den stressen, att bara vara. ligga i sängen om jag ville det, laga mat när jag ville det och vi var hungriga.

har just tränat och dessutom varit duktig och slängt ner en tvätt. aldrig fnittrat så mycket under en träning, sjukt svårt att balansera på en halvboll med lite luft i men sjukt roligt.

jag gillar så min nya lägenhet. jag hör nobelvägen men ser bara stora lummiga träd. stora fönster med breda fönsterkarmar. gillade så när m och jag möttes efter att js buss åkt och vi promenerade hem. hon slängde sig på min säng och det kändes bara att så här ska det vara. det ska vara fem minuter till mina vänner, det ska vara cykelavstånd och promenader, ljust och lummit. nu vill jag sitta vid mitt fönster och titta ut, ingen jävla e6a, tredje och inte åttonde våningen, trädsus och inte motorvägssus.
det känns lite som om helgen har varit ett spa.

jag hoppas jag slipper sparka igång david i morgon, han borde kunna självstarta lite.. jag orkar fan inte ha lust åt två personer. det räcker att motivera sig själv.

dags att hämta tvätten och duscha.

Inga kommentarer: